Hvad er disc golf?

Disc golf er en sport, der spilles med en flyvende skive, som ligner en Frisbee. Målet med spillet er at kaste skiven fra et tee-område, eller startpunkt, og kaste den i en kurv for enden af banen. Hver kast kaldes et "skud". Spilleren der gennemfører den samlede bane, på færrest skud vinder.

Disc golf baner er typisk indstillet i naturområder som parker, skove eller marker, og de kan variere i længde og sværhedsgrad. Kurvene eller målene er lavet af metal og har kæder til at fange skiven. Tee-området markeres af et skilt eller mærke, og spillere kaster typisk fra en beton eller gummi pude.

Der findes flere forskellige typer af discs, der bruges i disc golf, hver designet til specifikke typer af kast. Spillere kan vælge mellem en række discs baseret på deres vægt, form og den type kast, de forsøger at lave.

Disc golf er en sjov, udendørs aktivitet, der kan nydes af mennesker i alle aldre og færdighedsniveauer. Det er en god måde at få lidt motion og tilbringe tid i naturen, mens du også udfordrer dig selv og konkurrerer med andre.

Overvejer du at starte med disc golf? Så kan du købe et begyndersæt her!